accommodaties

arrangement

kamperen

activiteiten

Zelf ondernemen

eten & drinken

actief

shoppen

Evenementen

alle evenementen

 

64e Agrarische Dagen

20 september 2017

20 t/m 24 september - "Stêd en lan, yn ‘e bân”, was en is nog steeds het motto. De gehele binnenstad is tijdens deze dagen een groot vermaak en evenementencentrum. Het feest kent vele hoogtepunten, zoals een modeshow, jaarmarkt, kermis, vijfkamp, symposium, zeepkistenrace, diverse concerten en optredens, kaats- en voetbalwedstrijden, trekkerpuzzeltocht, een boerenmarkt en culturele activiteiten.
Voor meer informatie hier klikken.

15e slag om Makkum

23 september 2017

Een sloeproei wedstrijd over een afstand van 15 km. Rond het middaguur vindt de eerste start plaats nabij de sluis in Makkum. Daar vandaan roeien de deelnemers over het Makkumer Diep richting de Kazematten van Kornwerderzand om vervolgens de meest zuidelijke boei ter hoogte van het "Gat van Gaast " te ronden. Daarna varen de sloepen het Makkumerdiep weer in om ter hoogte van de sluis te finishen.
Voor meer informatie hier klikken.

Supervlooi

24 september 2017

09.30 – 16.30 uur - Supervlooi in WTC-Expo te Leeuwarden, de grootste overdekte vlooienmarkt van Noord-Nederland! Supervlooi is dé plek om even heerlijk te sneupen en net dat ene item te vinden waar u misschien al tijden naar op zoek bent. De Supervlooi biedt een gezellig dagje uit voor het hele gezin met diverse leuke kinderattracties.
Voor meer informatie hier klikken.

Nieuws

meer nieuws

Contact

Het Friese Hart
van Aylvaweg 38
8748 CE Witmarsum
Tel. 0613 802 319
Email: info@hetfriesehart.nl

Stuur mij de nieuwsbrief

 

Meer informatie

Vul uw gegevens in voor meer informatie

Dhr.Mevr.

*