accommodaties

arrangement

kamperen

activiteiten

Zelf ondernemen

eten & drinken

actief

shoppen

Evenementen

alle evenementen

 

9e Harlinger Kampioenschap Sloeproeien

01 april 2017

Het 9e Harlinger Kampioenschap Sloeproeien wordt georganiseerd door Stichting Watersport en Recreatie Evenementen in samenwerking met Sloeproeivereniging Okkehel en Steemar.com. De wedstrijd start om 12.00 uur in Harlingen aan de Nieuwe Willemshaven, om vervolgens via de Industriehaven direct de Waddenzee op te gaan; een ideale voorbereiding op de komende HT Race. Het parcours is ongeveer 15 km.
Voor meer informatie hier klikken.

Nationalemuseum week

03 april 2017

3 tm 9 april Nationale Museumweek
Nederland telt vele prachtige museumcollecties over geschiedenis, beeldende kunst, natuurhistorie, economie, wetenschap, techniek en volkenkunde. Grote en kleinere musea vertellen onmisbare verhalen. Ze bewaren alles dat van tijdloze, onschatbare waarde is. Collecties zijn het geheugen van een stad, een streek, van ons land en daarmee van onszelf. Elk museum, elke collectie toont ons een deel van een geweldige rijkdom, ons echte goud! Voor meer informatie hier klikken.

Brocante Markt Joure

08 april 2017

Kom gezellig sneupen op de brocante markt, je vindt er een divers aanbod van; curiosa, vintage, mooie brocante en hippe/stijlvolle woonaccessoires.
De markt is op De Merk in Joure.

Nieuws

meer nieuws

Contact

Het Friese Hart
van Aylvaweg 38
8748 CE Witmarsum
Tel. 0613 802 319
Email: info@hetfriesehart.nl

Stuur mij de nieuwsbrief

 

Meer informatie

Vul uw gegevens in voor meer informatie

Dhr.Mevr.

*