accommodaties

arrangement

kamperen

activiteiten

Zelf ondernemen

eten & drinken

actief

shoppen

Evenementen

alle evenementen

 

Caravana

19 januari 2017

19 t/m 24 januari beleeft u de ultieme kampeersfeer in het WTC Expo in Leeuwarden. Caravana pakt uit met caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. Caravana is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, voor iedereen die een originele vakantiebestemming zoekt, voor techneuten die nieuwsgierig zijn naar de laatste ontwikkelingen en voor dromers die nieuwe ideeën willen opdoen.
Ontdek de wereld met Caravana! Voor meer informatie hier klikken.

Wandelexcursie Warkumerwaard

28 januari 2017

Aan de rand van het IJsselmeer ligt het ongerepte natuurgebied de Warkumerwaard. In het vroege voorjaar is het hier enorm druk, maar niet met mensen. De natuur maakt hier de dienst uit. Enorme aantallen vogels zoeken hier een veilige broedplek, tanken hier bij tijdens de vogeltrek en zoeken er voedsel. Willem Boersma is excursieleider van het eerste uur bij It Fryske Gea. Deze charismatische natuurliefhebber kent de Warkumerwaard op zijn duimpje en struint hier het liefst dagelijks rond.
Deelname is voor leden gratis, niet-leden: 4,00 en t/m 12 jaar: 2,00.
Opgave en meer informatie: T 0512 381 448 of hier klikken.

Winterfiets Elfstedentocht

05 februari 2017

Stichting Friesland Beweegt organiseert in samenwerking met de Fietsersbond voor de 3e keer de Decatlon Winterfiets Elfstedentocht. We gaan de geheel vernieuwde, verbeterde en misschien nóg wel uitdagender tocht der fietstochten weer houden. Na de start vanuit de nu al legendarische Elfstedenhal in Leeuwarden, volgen we met de 200 km lange route het traditionele schaatsparcours zo dicht mogelijk, daarbij b.v. ook over het beroemde, maar lastige bruggetje bij Bartlehiem. Is deze uitdaging je toch een beetje té heftig, dan hebben we de verkorte 7-Steden variant van 90 km met de start in Sneek.
Voor meer informatie hier klikken.

Nieuws

meer nieuws

Contact

Het Friese Hart
van Aylvaweg 38
8748 CE Witmarsum
Tel. 0613 802 319
Email: info@hetfriesehart.nl

Stuur mij de nieuwsbrief

 

Meer informatie

Vul uw gegevens in voor meer informatie

Dhr.Mevr.

*