Sinds 2002 wordt er ook whisky gestookt dat minimaal 3 jaar op houten vaten wordt gelagerd. De Friese Bierbrouwerij is in 2010 tevens begonnen met het maken van Frysk Famke likeuren. Het proces van deze producten worden tijdens de rondleiding allemaal uitgelegd. In de brouwerij is ook een biermuseum, hier staan allerlei oude machines en apparaten die vroeger bij het brouwproces zijn gebruikt, o.a. spoelmachines, afvulmachines en koelers.

Openingstijden
Donderdag en vrijdag: 15.00 tot 18:00 uur, excursie: 16:00 uur.
Zaterdag:10:00 tot 18:00 uur.

Groepsexcursies uitsluitend op afspraak. Voor groepen is – op afspraak – ook bezoek buiten de reguliere openingstijden mogelijk (m.u.v. woensdag en zondag).

Tarieven individuele gasten en groepen op aanvraag
Voor meer informatie over tarieven en reserveren:
het Friese Hart | E: info@hetfriesehart.nl