Zelf ondernemen?

Graag iets leuks doen in de omgeving? Kijk hier onder voor suggesties in restaurants, shopgelegenheden of andere interesante activiteiten.

Een willekeurig voorbeeld uit ons aanbod:

Hotel Cafe Restaurant De Steenen Man

Kom overnachten aan de rand van de prachtige Waddenzee, in het historische pand uit de 17e eeuw, waar het gezellig, sfeervol en gemoedelijk is. Het hotel staat vlakbij Harlingen, Makkum, de Afsluitdijk en het IJsselmeer! Zeer geschikt voor groepen.

Caspar de Roblesdijk 26 8751 TJ Zurich | T. +31 (0)517 57 92 82 | E. info@hoteldesteenenman.nl

Boeren Camping Half-Hichtum

Landelijk gelegen in Friesland vlakbij het pittoreske Hanzestadje Bolsward, het middelpunt van de Friese Elfsteden. Fietsen, wandelen, steppen, varen, zwemmen, met auto of paard en wagen of doe de Elfstedentocht gewoon op je eigen manier.

Hichtumerweg 14 8701 PG Bolsward | T. 0031-515-572683 | E. info@half-hichtum.nl

Groencentrum Witmarsum

Groencentrum Witmarsum is “het adres” waar u tegen zeer aantrekkelijk prijzen al uw groene wensen kunt vervullen. Er is dagelijks verse aanvoer vanaf bloemenveiling en kwekers, van planten, bloemen. Daarom durven ze ook te zeggen dat u hier, alle seizoenen van het jaar, het grootste assortiment levend groen vindt in de wijde regio !! Kamerplanten, snijbloemen, tuinplanten, w.o. (fruit)bomen, heesters, rozen, klimplanten, vaste planten, éénjarigen enz.

It Fliet 3 8748 EA Witmarsum | T. 0517 – 53 13 75 | E. info@groencentrumwitmarsum.nl