it Fliet 8748 EH Witmarsum | T. 0653 653 003 | E. info@buitenplaatsitfliet.nl | W. www.shortgolfwitmarsum.nl

 

Short Golf Witmarsum
In het Friese landschap op Buitenplaats it Fliet (in aanbouw), ligt de 9-holes short-golfbaan, om op deze baan te spelen heeft u geen Golf Vaardigheid Bewijs nodig. Na een instructie kan iedereen kennismaken met het fascinerende golfspel. Voor groepen zijn er speciale arrangementen met cateringmogelijkheden, vraag naar de vele mogelijkheden.

Buitenplaats it Fliet
Tijdens een verblijf op Buitenplaaps it Fliet kunt u voor een voordelig tarief golfen op de 9-holes shortgolfbaan. Vakantiehuis Type Boppe is een ruime vakantiewoning met eigen aanlegsteiger. Buitenplaats It Fliet is een park in aanbouw en daarom geldt er, buiten de aanbiedingsweken, een korting van 30% op alle huurprijzen.

Vanaf mei tm augustus kan er GRATIS gebruik worden gemaakt van het buitenzwembad.

Boot- en sloepverhuur in overleg.

Vakantievilla Boppe
Type Boppe (bovenslag) is een karakteristieke, 8-persoons recreatievilla en heeft een opvallend geknikt zadeldak, onder de knik bevinden zich de zijbeuken met o.m. een luxe open keuken, handige bijkeuken en badkamer die in verbinding staat met de ruime slaapkamer op de begane grond. Op de verdieping van deze familiewoning vindt u maar liefst drie slaapkamers en een extra badkamer. Wanneer u kiest voor Boppe maakt u, zoals Friezen zeggen, een echte boppeslach (voltreffer).