Evenementen

maart 2020
wo
25
mrt

Evenementen afgelast

t/m 01-05-2020

In verband met de landelijke coronamaatregelen zijn alle evenementen in ieder geval tot 1 juni 2020 afgelast en/of uitgesteld.

april 2020
ma
13
apr

Supervlooi

 

Allerhande tweedehands producten worden aangeboden, soms al jaren oud maar ook producten die zo goed als nieuw zijn. De Supervlooi in WTC EXPO te Leeuwarden biedt een gezellig dagje uit voor het hele gezin met diverse leuke kinderattracties. Kinderen t/m 12 jaar gratis entree!
Voor meer info hier klikken.

ma
13
apr

Stoffenspektakel

 

Stoffenspektakel in het WTC EXPO te Leeuwarden
10.00-17.00 uur
Voor meer informatie hier klikken.

za
18
apr

Harlinger vlootdag

Het bruist in Harlingen: de start van het zeilseizoen van de bruine vloot wordt feestelijk ingeluid. Bezoekers kunnen genieten van de nautische sfeer rond het Havenplein en langs de Zuiderhaven. Zij krijgen een indruk van de activiteiten van de bruine zeilvloot op het Wad, live muziek, vrolijke foodstands, de Bonte markt, shantykoren, bezichtigen van oude ambachten, diverse workshops, culturele activiteiten en attracties.
Voor meer informatie hier klikken.

za
18
apr

12e Harlinger Kampioenschap Sloeproeien

 

De wedstrijd start in Nieuwe Willemshaven van Harlingen, om na een rondje havens de Waddenzee op te gaan (bij slecht weer blijven de sloepen in de haven); De finish is in de Nieuwe Willemshaven. Het parcours is ongeveer 20 km. Na de prijsuitreiking is er een roeiersfeest met live muziek.
Voor meer info hier klikken.

ma
20
apr

Nationale Museumweek

t/m 26-04-2020

 

Ontdek samen ons écht goud …….dichterbij dan je denkt!
Ruim 400 musea zetten hun unieke collecties, ons culturele kapitaal, volop in de schijnwerpers. Ontdek samen OnsEchteGoud tijdens de Nationale Museumweek.
Voor meer informatie hier klikken.

za
25
apr

Reddingboot

 

KNRM Reddingbootdag is dé dag voor donateurs en andere bezoekers om actief kennis te maken met het werk, de professionele vrijwilligers en het materieel van de KNRM. Reddingbootdag wordt door de meeste reddingstations van de KNRM georganiseerd, 10.00-16.00 uur.
Voor meer informatie hier klikken.

ma
27
apr

Zwarte Markt op de Lanen in Harlingen!

 

De jaarlijkse Zwarte Markt op de Lanen in Harlingen! Dan bruist de Lanen weer van ’s ochtends vroeg tot laat in de middag. Wil jij er ook bij zijn? Laat je handelsbloed borrelen. Ruim je zolder, garage of schuur op en schrijf je in voor de markt die jaarlijks vele duizenden bezoekers trekt.
Voor meer informatie hier klikken.

mei 2020
za
02
mei

Festival Kunst achter Dijken

t/m 03-05-2020

 

Festival Kunst achter Dijken in Pingjum
Voor meer informatie hier klikken.

za
02
mei

Kunstroute-weekend Workum

t/m 03-05-2020

 

Kunstroute-weekend is een mooie traditie; ateliers en galeries zijn open in Workum. Het aardige is dat je zo maar even heel vrijblijvend binnen kunt lopen op adressen waar je dat doorgaans minder gemakkelijk doet. En voor de kunstenaars is dit niet minder plezierig, zij vinden het altijd de moeite waard om te vertellen over dat wat hen bezighoudt. Voor meer informatie hier klikken.