Meerswal 9 8759 LR Exmorra | T. 0515-233567 | E. hetzonnehuis@zonnet.nl | W. www.hetzonnehuis.nl

Appartement/groepsaccommodatie het ZonneHuis
De verblijfsaccommodatie van het ZonneHuis is bijzonder en kleurrijk, met veel liefde en zorg is de boerderij verbouwd en ingericht. Bij het bouwen zijn veelal natuurlijke duurzame materialen gebruikt. Bijzonder zijn vooral de lemen wanden in de slaapruimtes en de huiskamer, hout en kleur geven het ZonneHuis een speciale en warme uitstraling. De huiskamer is ruim en gezellig, er is een hypermoderne keuken, een luxe badkamer met bubbelbad en kleurenlicht en stoomdouchecabine en nog 4 aparte douche- en toiletruimtes. De vier slaapruimtes bieden slaapplek aan 15 personen.

Het ZonneHuis verhuurd een aparte groepsruimte voor cursussen op het gebied van massage, lichaamswerk, dans of meditatie. In het tuinhuis vindt je “het Zonnige winkeltje” waar geur- en kleurcadeautjes verkocht worden en hier is de massagepraktijk gevestigd.

Minicamping Zonnewind
Op de minicamping kun je genieten van de mooie natuur, de vogels, het water, kanovaren (verhuur op de camping), fietsen en wandelen. Bij de steiger aan het water kun je heerlijk met je voeten in het water bungelen en genieten van de geluiden van de vele weidevogels die er in dit gebied zijn. De trampoline, de prachtige vogelnestschommel, het duikelrek en de zandbak staan het hele jaar op het speelveld.

Voor meer informatie over beschikbaarheid, tarieven en reserveren:
het Friese Hart | E: info@hetfriesehart.nl