Beach Resort Makkum Langezand 2 8754 HR Makkum | T 0031-515-232285
E info@makkumbeach.nl | W www.makkumbeach.nl

U kunt uw vakantiewoning helemaal naar uw eigen wens samenstellen, wilt u een sauna, stoombad of jacuzzi? Het is er allemaal en hond mag mee op vakantie, geef uw voorkeuren aan bij uw reservering.

Actief en ontspannen!
Het vakantiepark is voorzien van vele sportieve faciliteiten. U kunt hier fantastisch fietsen, wandelen, surfen, bootje varen, tennissen, noem maar op! Op het vakantiepark zijn allerlei bootjes en fietsen te huur, sportveldjes en midgetgolf.

Beach Resort Makkum, vakantiepret voor iedereen!

Omgeving
Ook in de omgeving is veel te doen, Friesland heeft veel leuke en cultuurrijke dorpjes en steden en zeker het bezoeken waard. Maar liefst zeven van de Friese Elfsteden liggen in het IJsselmeergebied. Vanuit Harlingen kunt u zelfs een dagje naar de Waddeneilanden Terschelling of Vlieland. Bungalowpark Beach Resort Makkum ligt vlak aan het IJsselmeer in het Friese vissersdorpje Makkum. Zodra je van de snelweg bent, kom je in een oase van rust en natuur, uw vakantie kan beginnen

Het bungalowpark grenst aan een prachtig natuurgebied, de Makkumer Sudwaard, waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en genieten van de natuur. Hierdoor is het bungalowpark ook bijzonder geschikt voor een vakantie met uw hond.

Voor meer informatie over beschikbaarheid, tarieven en reserveren:
het Friese Hart | E: info@hetfriesehart.nl