Buitendijk 6 8749 TL Pingjum | T. 0031-517-434340 | E. recreatiehilarides@hetnet.nl | W. www.camping-groepsaccommodatie-friesland.nl

Waar! Pingjum? nog nooit van gehoord? U bent in FRIESLAND.

Minicamping en groepsaccommodatie Hilarides ligt in Pingjum, nabij de Afsluitdijk, u bent hier in een stukje Friesland, waar een variatie is aan natuur en het vlakke land met uitgestrekte weilanden. Op de minicamping vindt u ruime beschutte plaatsen. Voor de kinderen zijn er schommels, bootjes, een zandbak, een glijbaan en een speelveld om bijv. te vliegeren, in de schuur is een tafeltennistafel en een dartbord. Er zijn schapen (met lammetjes in het voorjaar), geiten, kippen, konijnen en een pony. Misschien wilt u zelfs proberen om te fierljeppen (polsstok springen over slootjes).

Vanaf Pingjum kunt u per fiets of met de auto de pittoreske steden en dorpen Harlingen, Bolsward en Makkum bezoeken of de Elfstedentocht rijden. Op 9 km afstand vindt u Harlingen, een gezellige stad om de cultuur te snuiven of met de veerboot  de Waddeneilanden Terschelling en Vlieland bezoeken.

Groepsaccommodatie
In de landelijk gelegen boerderij is de groepsaccommodatie met luxe recreatieruimte, u kunt hier aangenaam verblijven met families, vrienden, bedrijfsuitjes of trainingen etc. voor maximaal 25 personen.

Op de begane grond is een zeer ruime recreatieruimte en een semiprofessionele keuken met o.a. 5-pitsgasstel, heteluchtoven, vaatwasser, magnetron en koelkast. Aansluitend is er een ruime zitkamer met TV en video. Op de begane grond is een 2- en een 3-persoon’s slaapkamer, twee douches en twee toiletten, ook geschikt voor minder validen. Op de eerste verdieping zijn één 2-, drie 3- en twee 4 persoons slaapkamers, twee douches en twee toiletten.

Huisje huren of met uw eigen caravan, stacaravan of chalet op de camping.
Er zijn twee vakantiehuisjes met woonkamer en open keuken, een 3 persoons slaapkamer en een 2 persoons slaapkamer. De vakantiehuisjes zijn compleet ingericht en tuinmeubilair voor heerlijk buiten zitten.

Voor meer informatie over beschikbaarheid, tarieven en reserveren:
het Friese Hart | E: info@hetfriesehart.nl