Het Anker vakantiehuizen Boppesteech 11 8755 JJ Idsegahuizum T0031-515-232000
E hetanker11@kpnplanet.nl

Het Anker bestaat uit drie vakantiewoningen, waar u van de rust en de natuur kunt genieten. Voor de waterliefhebbers biedt het kanaal om het terrein de mogelijkheid om te roeien, vissen of zomaar wat te spelevaren.

Het gehele terrein is omsloten met een hek en daarom veilig voor kleine kinderen. Ook is er een zandbak, schommels, trampoline en genoeg ruimte voor kinderen om te spelen.

Vakantiehuis de Patrijspoort – 8/9 personen
De Patrijspoort is een stenen bungalow van 60 m², met een schitterend uitzicht over de tuin en het weiland. Indeling: woonkamer, keuken, 4 slaapkamers, badkamer met een ligbad, wastafel en een aparte douche. Op een heerlijk zonnig terras staan tuinstoelen en een tafel.

Vakantiehuis het Boothuis – 4/6 personen
Het Boothuis, 50 m², heeft niet alleen een mooi uitzicht over de tuin en de weilanden, maar ook een eigen steiger en een overdekte veranda. Indeling: woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer en een terras.

Het is mogelijk om je paard of pony mee te nemen tijdens je verblijf, de boxen zijn 3x3m en er is een weidegang, onder begeleiding is een ritje maken op een pony mogelijk.

Deze streek van Friesland biedt veel mogelijkheden voor o.a. fietsen, vissen en genieten van de rust en romantiek van het Friese polder- en terpenlandschap. Voor boodschappen kunt u in Makkum (2 km.) terecht. Vlakbij is het uitgestrekte strand van het IJsselmeer met ondiep water, ideaal voor kinderen en surfers.

Deze regio biedt diverse bezienswaardigheden, o.a. het Fries Museumdorp Aldfaers Erf; de tijd proeven van de Friese plattelandsbevolking van de 18e en 19e eeuw en in Workum is het Jopie Huisman Museum.

Vanaf Harlingen kunt u met de veerboot een dagje naar Terschelling of Vlieland.

Voor meer informatie over beschikbaarheid, tarieven en reserveren:
het Friese Hart | E: info@hetfriesehart.nl