de Holle Poarte 10 8754 HC Makkum | T. 0031-515-238222 | F. 0031-515-231955 | E. info@hoteldevigilante.nl | W. www.hoteldevigilante.nl

Zoet water voor de deur en het zilte water van de Waddenzee op 5 km afstand. Strand en ruime watersport mogelijkheden liggen binnen handbereik. Ook fiets en wandel mogelijkheden vindt u hier volop. Voor iedere gast is er een passend aanbod, zowel zakelijk als privé. Het maakt daarom niet uit of u komt overnachten, lunchen, dineren, vergaderen of feesten, hier heeft u elke dag een vakantiegevoel! Gastvrij Genieten aan het IJsselmeer!

Kamers
Cosy – eenpersoonskamer – landzijde
De 3 cosy kamers zijn ruime 1-persoonskamers, voorzien van flat screen tv, een bureau en gratis internet. De badkamer beschikt over een toilet, inloopdouche en een ruime wastafel.

Charme kamer – landzijde
De 52 charme kamers aan de landzijde zijn ruime 2-persoonskamers, voorzien van flat screen tv, een bureau en gratis internet. De badkamer heeft een toilet, inloopdouche en een ruime wastafel.

Charme kamer – zeezijde
De 8 charme kamers zijn ruime 2-persoonskamers met uitzicht over het IJsselmeer en grote openslaande deuren naar uw privé terras, om heerlijk te genieten van de ondergaande zon, de sfeer van buiten komt zo uw kamer in! De kamer is voorzien van flat screen televisie, een bureau, koffie- en thee faciliteiten, gratis internet. In de badkamer een toilet, inloopdouche en een wastafel.

Deluxe kamer – zeezijde
De 18 Deluxe kamers zijn ruime 2-persoonskamers, voorzien van flat screen televisie, een bureau, koffie- en thee faciliteiten en gratis internet. De grote schuifdeuren naar uw privé balkon bieden een fantastisch uitzicht over het IJsselmeer, waardoor de sfeer van buiten zo uw kamer binnenkomt. De badkamer is voorzien van toilet, inloopdouche en wastafel.

Faciliteiten o.a.
Fietsverhuur (fietsen met versnellingen en E-bikes)
Wandel- en fietsroutes
Overdekte fietsenstalling met oplaadpunt
Vergader- en Banquetfaciliteiten
1 mindervalide kamer (te boeken op aanvraag)
Rookvrij hotel

Eten & drinken
Restaurant met a la carte mogelijkheid
IJssalon (seizoen en weer gebonden)

Voor meer informatie over beschikbaarheid, tarieven en reserveren:
het Friese Hart | E: info@hetfriesehart.nl