It Fliet 3 8748 EA Witmarsum | T. 0517 – 53 13 75 | E. info@groencentrumwitmarsum.nl | W. http://www.groencentrumwitmarsum.nl/

Alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen. ERVAAR HET ZELF
Het motto luidt: SCHERPE PRIJZEN – UITSTEKENDE SERVICE – DAT IS HET VERSCHIL

In het Groencentrum vindt u een uitgebreid assortiment aan aanverwante artikelen zoals binnen- en buitenpotten, bloembollen, zaden, zijdebloemen en vele andere (decoratie)artikelen.

De vele ervaren bloembinders verzorgen al uw bloemwerk, zo behoren een mooi boeket, rouw- en bruidsarrangementen, plantenbakken, en vele andere creaties tot de dagelijkse bezigheden.

Aanplanten van een nieuwe tuin of renovatie van de bestaande? Voor het snel en correct leveren van uw complete beplantingsplan bent u hier aan het juiste adres! Ondanks dat het Groencentrum zelf bijna geen hovenierswerkzaamheden verrichten, kunnen ze goed adviseren bij het kiezen van een geschikte hovenier. Vraag eventueel een offerte aan!

Groencentrum Witmarsum bekend als het adres voor al jouw groene wensen; tuin- en kamerplanten, snijbloemen en vele aanverwanten leveren ze in overvloed. Je vindt hier altijd een breed en diep assortiment. De omloopsnelheid van de planten is hoog, waardoor je altijd een super fris assortiment zult vinden.

Kortom: Een ritje Witmarsum: Zeker de moeite waard!

Wij vervullen jouw wensen op het gebied van groen