J. Backerstraat 39 8861 HW Harlingen | T. 0031-6-24235115 | E. info@ouweseun.nl | W. www.ouweseun.nl

In Harlingen kunt u door verschillende singels en grachtjes varen, Harlingen is de 13e monumentenstad van Nederland, met gevels die doen denken aan de bloeitijd van de handel en scheepvaart en zijn historische Zuider-  en Noorderhaven. Vooral de Zoutsloot ziet er vanaf het water echt ‘vet’ uit, onderweg zijn volop terrasjes. De boten kunnen worden uitgerust met kussens, luxe stoelen, zitzakken enz. Ook beschikken we over meerdere surfplanken die achter de boot kunnen worden gebonden, vooral bij mooi weer geeft dit een heel spektakel.

Vanuit Harlingen knalt u meteen over het heilige water van de Elfstedentocht het echte Friesland binnen. Door natuurgebied het Hegewiersterfjild, langs en door dorpjes waar je kunt aanmeren voor een hapje of een drankje. Maar u zult vooral genieten van de rust en de ruimte om je heen en lekker wegdromen, het wordt dan zo’n dag waar je altijd met een glimlach aan terug denkt.

Dit gedeelte van Friesland heeft de massa nog niet ontdekt. Overal langs de Elfstedentochtroute vind u een protte daalderse plekjes (mooie plekjes) waar je ‘leech bij de grun vrette kinne’ (picknicken).

De Ouwe Seunen vloot
De Armada van de Ouwe Seun bestaat uit een bonte verzameling van alle soorten/maten/kleuren boten; 2 grote motorboten met stoere 8 pk motor, 3 grote chillboten met 4 of 6 pk motor en 7 ruime boten met 4 of 6 pk motor.

Dagelijkse rondvaarten
In de maanden juli, augustus en september zijn er rondvaarten aan de oude binnenstad van Harlingen met de Rondvaartboot de Suupsloot.

Verder zijn er de speciale rondvaarten met o.a. de thema’s : Mien Stadsje, Bierkroes, Lunchtocht, Gebakken vis, Nuver hapjes, Zeehondenzoektocht, Muzikaal, Bush en Picknick en de vele andere mogelijkheden, b.v. in combinatie met een bezoek aan Museum het Hannemahuis, Willem Barendswerf, Brouwdok of een Stadswandeling.

Voor meer informatie over tarieven en reserveren:
het Friese Hart | E: info@hetfriesehart.nl