Zeedijk 5A 8757 JV Gaast | T. 0031-515-540028 | E. info@deiisfugel.nl | W. www.deiisfugel.nl

De Iisfûgel is schitterend gelegen in Gaast, naast een pittoresk voormalig kerkje, direct aan het IJsselmeer tussen twee natuurgebieden in. Iedereen die van rust en natuur houdt, kan hier terecht voor een heerlijke vakantie. U kunt hier prima wandelen, fietsen, vogels kijken, watersportactiviteiten bedrijven en lekker uit eten gaan. Verken Friesland vanuit Gaast en bezoek de Friese Elfsteden. Wintertip: Met een beetje vorst kun je hier heerlijk schaatsen op het IJsselmeer.

Het lieflijke Gaast ligt op ongeveer vijf kilometer afstand van de typisch Friese dorpen Makkum en Workum. De weidsheid en rust van de ongerepte Friese IJsselmeerkust komen hier samen en vormen het uitgangspunt voor prachtige wandel- en fietstochten en niet te vergeten de uitstapjes naar dorpen en steden als bijvoorbeeld Bolsward, Sneek, Leeuwarden, Harlingen en de andere steden van de Friese Elfsteden. Friesland heeft een rijke historie en biedt talloze musea. Proef de Friese sfeer in lieflijke dorpjes, pik een terrasje en/of ga zwemmen in het IJsselmeer of in één van de Friese Meren.

Voor een langer verblijf kunt u een van de appartementen huren.

Het kleinschalig appartementencomplex bestaat uit vier appartementen die achter of naast het voormalig kerkje aan de IJsselmeerdijk liggen, zodat u elke avond kunt genieten van de zonsondergang.

Alle appartementen hebben hun eigen karakter en zijn voorzien van een open keuken, goede bedden, dekbedden en bedlinnen, In elk appartement is een t.v, een dvd- en cd-speler. De appartementen worden verwarmd d.m.v. centrale verwarming, wifi is gratis. Elk appartement heeft een buiten terras.

De appartementen
Zeezicht: 4 persoons met o.a. woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers, badkamer met bad en een wasmachine
Consistorie: 4 persoons met o.a. woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers en badkamer
Morgenstond: 2 persoons met o.a. woonkamer met kitchenette, slaapkamer en badkamer
de voormalige Tapasbar: 4 persoons met o.a. woonkamer, eetkamer, badkamer en keuken met o.a. een wasmachine en vaatwasser.

De Iisfugel is geschikt voor gezinnen die niet houden van de drukke vakantieparken. In Makkum en Workum zijn prachtige stranden voor de kinderen.

Voor het appartementencomplex kunt u het IJsselmeer in via een stenen trap op de zeedijk en hier kunt u heerlijk in het gras op de dijk liggen of op de vaste houten bankjes plaatsnemen en genieten van het prachtige uitzicht!

Voor meer informatie over beschikbaarheid, tarieven en reserveren:
het Friese Hart | E: info@hetfriesehart.nl