Sotterumerdijk 15 8753 JA Cornwerd | T. 0031-515-231315
E boeyenkamp@hetnet.nl | W www.boeyenkamp.nl

De manege
Hippisch Centrum Boeyenkamp is een veelzijdige manege waar veel verschillende activiteiten plaats vinden. Van Ruiteropleidingen tot en met kinderfeestjes en Ruiterkamp. HC Boeyenkamp is niet alleen een manege maar biedt ook ruimte aan pensionklanten en toeristen, dus sporten, spelen, luieren en genieten van de adembenemende weidsheid, een eiland in de groene ruimte, dat is HC Boeyenkamp.

Met een enthousiast en professioneel team staan ze garant voor gediplomeerde begeleiding in een veilige en gezellige sfeer! Inspanning mag ook ontspanning zijn.

De dressuur en springlessen worden priv├ę en in groepsverband gegeven door vakbekwame instructeurs die zorg dragen voor veiligheid en een gezellige sfeer. Met de medewerkers willen ze de jonge en oudere ruiters en menners een professionele begeleiding geven. Dit alles vanuit de gedachte dat inspanning ook ontspanning mag zijn.

Na het rijden lekker luieren en genieten van het weidse uitzicht vanaf het terras onder het genot van een kopje koffie, pilsje of frisdrank. De kinderen kunnen vrijuit ravotten op de ruime grasvelden of in hun eigen hoek kijken naar videofilms over de ruitersport.

De camping
Op de minicamping vindt u rust, eventueel meegebrachte paarden krijgen een plaats in de vakantiestalling. De omgeving van Boeyenkamp biedt u al het moois van Friesland. De wateren, het unieke landschap, de rust maar ook de gastvriendelijkheid en gezelligheid. Kortom een unieke ervaring.

Huifkartochten
Een huifkartocht in de omgeving van Boeyenkamp is een geweldige belevenis. De uitgestrekte weilanden, de IJsselmeerdijk en pittoreske dorpjes als Cornwerd vragen er gewoon om, om in een rustig tempo vanaf een huifkar bekeken te worden. Geen geronk van een motor maar het geluid van paardenhoeven, weidevogels, kikkers, en andere geluiden uit de natuur.

Bed en Box Hoefijzer en Wiel
HC Boeyenkamp is aangesloten bij Bed en Box, de naam zegt het eigenlijk al, een bed voor u en een box voor uw paard.