Ds. Touwenlaan 5 8754 BR Makkum | T. 0031-515-232468 | F. 0031-515-232170 | E. info@villa-mar.com | W. www.villa-mar.com

De Eetkamer voor de gasten is zeer stijlvol met uitkijk op de Engelse tuin. In de daaraan grenzende Salon kunt u in een ontspannen sfeer bijkomen van de alledaagse gang van zaken. De openhaardkamer en de sfeervolle en gezellige vakantiekeuken horen bij de voorzieningen en kunnen te alle tijden gebruikt worden door de hotelgasten.

De kamers van Villa Mar
De prijs van de kamers is inclusief ontbijt, gratis WI-Fi in het hele huis en gebruik van de gastenkeuken.

Classic superior kamer
Voorzien van een kingsize bed van 200 x 200 cm, elektrisch verstelbaar, badkamer met douche en apart bad, twee separate wastafels, grote flatscreen TV, leren zithoek, houten vloer en een Frans balkon.

Classic de luxe kamer
Voorzien van boxspring bed, 2x 90 x 200cm, grote flatscreen TV, leren zithoek, marmeren bad met douche.

Classic kamer
Voorzien van 2x 90 x 200 cm bed, flatscreen TV, zithoek, marmeren bad met douche.

Puur kamer
Voorzien van 2x 80 x 200 cm bed, flatscreen TV, zithoek, bad met douche.

Puur kamer economy
Voorzien van 2x 80 x 200 cm bed, kleine tafel met stoelen, bad met douche.

Alle kamers zijn voorzien van Insectenbescherming en kunnen verduisterd worden. De bedden zijn opgemaakt met puur katoenen beddengoed, de handdoeken en badjassen zijn eveneens van katoen. Ontbijt is dagelijks van 8 tot 10 uur, op aanvraag ook eerder.

In de tuin met terras zijn verscheiden mogelijkheden om te zitten en-/of te liggen.

Een ideaal plek voor familie-uitjes, groepen en verenigingen tot 18 personen.

Voor uitstapjes kan gebruik worden gemaakt van fietsen van het hotel. Makkum heeft één van de mooiste stranden aan het IJsselmeer, waar ook de Surf-zeilschool gevestigd is ´Surf & Sail Makkum´, waar de gasten tegen gereduceerde prijzen gebruik kunnen maken van de faciliteiten van het zeil- en surfcentrum.

VILLA MAR bevind zich op 300 m. van het centrum en de haven, waar s´avonds vissersboten en de bruine vloot aanleggen, op de zeedijk kunt u genieten van de ondergaande zon.

Voor meer informatie over beschikbaarheid, tarieven en reserveren:
het Friese Hart | E: info@hetfriesehart.nl