Meerswal 9 8759 LR Exmorra | T. 0031-515-233567 | E. hetzonnehuis@zonnet.nl | W. www.hetzonnehuis.nl

Rust en ruimte, tijd en aandacht, kleur en geur, alles wat er toe bij kan dragen dat de gasten met een goed gevoel weer naar huis gaan en een beetje van deze zon meenemen.

In het ZonneHuis is een groepsruimte waarin workshops en trainingen worden gegeven op het gebied van massage, Rebalancing® en meditatiebijeenkomsten.

Daarbinnen heeft Kees samen met vriend en collega Fer Groot een eigen stoelmassage-training ontwikkeld op basis van Rebalancing-technieken, die in Het ZonneHuis maar ook op andere locaties wordt geven. Samen begeleiden zij ook de Verdiepende Massageweekenden “Met je hart in je Handen”, in Het ZonneHuis.

Kees geeft samen met collega Fer Groot ook innercoaching-trainingen, zij bieden ervaringsgerichte trainingen aan aan zowel particulieren als de zakelijke markt. Heb je behoefte aan een moment van rust in je leven? Ben je toe aan even stilte? Stilte om je heen, stilte in jezelf? Dan is een weekend in het ZonneHuis met meditatie en met voldoende tijd om in alle rust naar binnen te kijken, maar ook met massage, met dans en andere oefeningen, zodat je kunt ervaren hoe je in contact met jezelf bent wanneer je contact met anderen maakt, een geweldige ervaring.

Respect, veiligheid, aandacht en humor zijn kenmerkend voor hun manier van werken. Het zorgt ervoor dat ontspanning en diepgang samen komen, waarin je uitgenodigd wordt om jezelf te ontdekken door zo nu en dan uit je comfort-zone te stappen?

Ziel & Zalig
Ziel & Zalig staat voor gezonde evolutionaire (oer) voeding en alles wat daarmee verbonden is, zoals ziekte en gezondheid. Met de passie voor gezonde lekkere voeding en koken, kan Annemarie mensen stimuleren bewust te zijn of te worden van wat je eet en hoe voeding je gezond en krachtig kan maken.

Ze heeft diverse trainingen op het gebied van lichaamswerk gevolgd en is geschoold in de aromatherapie, de wereld der geuren, kleurendocente/therapeute en verdiept zich al vele jaren in de kruidengeneeskunde. In 2015 heeft ze de opleiding tot Epigenetisch Therapeut afgerond. Epigenetica heeft te maken met factoren die in staat zijn genetische processen te beïnvloeden, het zijn dus factoren rondom de genen. Voeding (zowel fysieke, emotionele, spirituele als geestelijke voeding) is een van de grootste epigenetische factoren die van invloed kunnen zijn op ziekte en gezondheid. En vormen de inspiratie tot het maken van heerlijke gerechten.

Annemarie haar logo verbeeld haar visie dat vanuit het centrum van licht alle kleuren ontstaan. De cirkel van kleuren draait, beweegt, ont-wikkelt zich en verspreidt alle kleuren van de regenboog. En zo ziet ze de mens en de aarde als een kleurrijk geheel. Verbonden met licht, waar niemand zonder kan.

Voel je welkom in Het Zonnehuis!