Idserdaweg 4 8762 PM Hieslum | T. 0031-515-579832 | E. campingheeres@nwfriesland.nl | W. www.boerderijcamping-heeres.nl

Kamperen op camping Heeres
U kunt op verschillende manieren kamperen op camping Heeres, zowel in een Stacaravan, een Caravan, een Camper of een Tent, maar u kunt ook een van de Chalets huren, geschikt voor 4 tot 6 personen, De chalets zijn voorzien van een open keuken-woonkamer, 2 x 2 persoons slaapkamer, badkamer, wc, cv, tv en in de 6 persoons chalets een slaapzolder voor meerdere personen.

De camping ligt rondom de boerderij. De camping is voorzien van ruime en moderne sanitaire voorzieningen. er zijn meerdere douches en toiletten, wastafels met warm en koud water, een overdekte afwasgelegenheid en een losplaats voor uw chemisch toilet. Huisdieren zijn op de camping mits aangelijnd toegestaan.

De boerderij
De boerderij wordt gekenmerkt door verschillende activiteiten, zo is het bedrijf overgestapt op de opfok en stalling van jongvee. Naast jongvee zijn er op de boerderij geiten, een pony en poezen. U kunt bij ons lekker rond dwarrelen op het bedrijf, er is altijd bedrijvigheid.

De Herreberg (ontmoetingsplaats voor de gasten)
De Herreberg is gebouwd in 1990 en is ontworpen door de veehouder Jaap Verburg uit Piaam, de naam werd ook bedacht door deze unieke persoon. De “Herreberg” is ook uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, vergaderingen en feesten en partijen.

Activiteiten
In de zuidwesthoek vind je zeven van de elf Friese steden : Sneek, Stavoren, Bolsward, Hindeloopen, Sloten, Workum en IJlst. Andere belangrijke plaatsen zijn Lemmer, Heeg, Balk, Woudsend en Makkum.

Fietsen
Gaasterland ligt in het zuidwesten van Friesland en is een bosrijk gebied. Naast meren, plassen en uitgestrekte weilanden bevinden zich ook eeuwenoude dorpen, kronkelende beken en zowaar ook natuurlijke kliffen. Een bijzonder natuurgebied in Gaasterland is het Oudemirdumer Klif, ten zuiden van Oudemirdum.

Zeilen
Friesland kent veel meren zoals de Fluessen, Heegermeer en het Slotermeer. Aan elk meer liggen er meerder kleine dorpen en steden.

Surfen, kitesurfen en strand
Door de ligging van de stranden aan het IJsselmeer een prima locatie om te surfen, kitesurfen. Kornwerderzand, Makkum, Harlingen Workum, Hindeloopen, Stavoren en Mirns zijn ideaal voor deze watersport. Met de auto op een steenworp afstand van camping Heeres.

Wandelen
Friesland heeft op het gebied van wandelen genoeg te bieden en staat bekend om haar veelzijdige landschap. De uitgestrekte natuur, bossen, wadden en wateren bieden vele mogelijkheden om eropuit te trekken. Friesland heeft meer dan 50 wandelroutes, er is altijd een route die bij u past.

Voor meer informatie over beschikbaarheid, tarieven en reserveren:
het Friese Hart | E: info@hetfriesehart.nl