Workshop schilderen op boerencamping Half Hichtum in Bolsward. Als boerendochter heeft Ella Bos haar jeugd doorgebracht op een boerderij in de Wieringermeerpolder. Hier is de liefde voor de natuur ontstaan en gegroeid. Al in de kinderjaren werd duidelijk dat tekenen en schilderen haar voorkeur hadden, altijd was ze ermee bezig.

Nu, op de camping, gaat ze graag met de gasten, met ezel, verf, penselen en doek het weiland in om te genieten van het buiten zijn, maar vooral van het schilderen, zet je gedachten en zorgen opzij en ontdek dat je met wat durf, fantasie en kleur iets moois kunt creƫren, onder het motto: Creativiteit is geloven in je eigen kunnen! Kortom, een bijzonder verblijf midden in de natuur.

De onderwerpen voor de schilderwerken komen van dicht bij huis;
een geliefd huisdier, een kerktorentje uit de buurt, een kip uit het kippenhok, maar ook het Friese landschap kan centraal staan, dit alles kan een bron van inspiratie zijn. Ieder bepaalt zelf waaraan zij werken, Ella geeft advies en tips, zo laten de deelnemers vol energie en inspiratie hun creatieve kant zien.

Voor groepen tot max. 15 personen.

Voor meer informatie, tarieven en reserveren:
het Friese Hart | E: info@hetfriesehart.nl