Lieuwkemastraat 9 8754 BL Makkum | T. 0031-515-574448 | E. info@kooistra-supermarkten.nl | W. www.jumbo.com

Jumbo gelooft hier onvoorwaardelijk in. Alleen maar goedkoop zijn is niet zo’n kunst, het is juist de combinatie van én de laagste prijzen én een groot assortiment die Jumbo zo uniek maakt. Meer dan 100% klanttevredenheid. Daar gaan ze voor!

De 7 Zekerheden
Euro’s goedkoper
Bij Jumbo betaal je de laagste prijs. Vaste prijs elders toch lager? Dan wordt de prijs aangepast en krijg je als dank het product gratis!

Service met ’n glimlach
De service gaat altijd net een stapje verder. In de winkels en op de Pick Up Points kun je altijd rekenen op een persoonlijke service.

Voor ál uw boodschappen
Bij Jumbo heeft het grootste supermarktassortiment. Mis je iets? Er wordt voor een alternatief gezocht of halen het product voor je in huis.

Vers is ook écht vers
Vers is gegarandeerd vers, met zorg worden de allerbeste versproducten geselecteerd. Product met de datum van vandaag? Dan krijg je als dank voor de melding het product gratis mee.

Vlot winkelen
Snel en gemakkelijk boodschappen doen: dat verstaan wij onder vlot winkelen. In onze winkels, op Pick Up Points en natuurlijk online. In de winkel vierde wachtende in de rij? Boodschappen gratis!

Niet tevreden? Geld terug
Jumbo is pas tevreden als jij meer dan tevreden bent. Toch niet helemaal tevreden? Dan krijg je een vervangend product of je geld terug.

Uw wensen staan centraal
Geef je mening en wensen door, zo kunnen ze je nog beter van dienst zijn.