Suderseewei 11 8754 GK Makkum | T. 0031-515-232222 | F. 0031-515-232786 | E. rene@taxivanderbles.nl | W. www.taxivanderbles.nl

Taxi & Touringcar van der Bles biedt al meer dan 30 jaar veilig en comfortabel taxi- rolstoel- en touringcarvervoer in Makkum, Sneek, Bolsward, Workum en wijde omgeving, het werkgebied is uitgebreid met een nieuwe vestiging aan de Zeilmakerstraat te Sneek.

Door de strategische ligging van het bedrijf nabij de Afsluitdijk, zijn, naast het eigen vervoersgebied, ook Noord-Holland en de verderop gelegen gebieden gemakkelijk en snel bereikbaar. U kunt hier terecht voor o.a. Particulier Taxivervoer, Zittend Ziekenvervoer, Rolstoelvervoer, WMO-vervoer, Discovervoer en luxe Touringcarvervoer. Ook kan contractvervoer worden verzorgd voor o.a. deelnemers van Dagverzorgingsprojecten, ouderen en zieken, leerlingen van scholen en instellingen etc.

De chauffeurs hebben allen een chauffeursopleiding gevolgd en een diploma behaald.Van der Bles ziet erop toe dat de chauffeurs representatief zijn en een klantvriendelijke houding hebben. Zij zijn tenslotte het visitekaartje van het bedrijf! De ontwikkelingen in de taxibranche worden op de voet gevolgd en staan voor veilig en comfortabel vervoer. Dat dit zeer serieus wordt genomen, blijkt wel uit het feit dat het bedrijf is aangesloten bij het TaxiKeurmerk, dat alleen verleend wordt aan bedrijven die zich onderscheiden door kwaliteit, veiligheid en klantvriendelijkheid.

Limousine
Bent u op zoek naar bijzonder vervoer voor een bruiloft, jubilaris, surpriseparty of een andere unieke gelegenheid, dan kunt u dit gebeuren een speciaal tintje geven met een glanzende limousine van de limousine-service. De limousine is bijzonder luxe ingericht met o.a. minibar en sfeerverlichting. U voelt zich een echte filmster!

Rolstoelvervoer
Ook wanneer u bent aangewezen op rolstoelvervoer, kunt u uitstekend bij van der Bles terecht,

Vervoersregelingen
Naast het Reguliere Taxivervoer en het Zittend Ziekenvervoer, bestaan er diverse vervoersregelingen voor met name ouderen en minder-validen, om hen in staat te stellen zelfstandig te reizen om hun sociale contacten te onderhouden.

Tankstation/shop
Strategisch gelegen aan de rondweg van Makkum, richting recreatiegebied De Holle Poarte, vindt u het gezellige Tamoil-tankstation, waar u terecht kunt voor uw tankbeurten, wasprogramma’s en diverse shopartikelen en op het terrein een watertappunt, een luchtapparaat voor het op juiste spanning brengen van uw banden en uw auto weer stralend schoon na een “ritje” in de carwash!!!